Activiteiten volgend weekend 

Winterswijk

Het CDA afdeling Winterswijk bakt op zaterdag 30 december tussen 10 en 12 uur traditiegetrouw kniepertjes voor de Jacobuskerk aan de Misterstraat. Dit jaar wordt er ook warme chocolademelk bij uitgereikt. Doel hiervan is om met de mensen in gesprek te gaan wat er in Winterswijk het afgelopen jaar goed en minder goed ging, en wat er eventueel te verbeteren valt.

De ‘Midwinterbloazers’ blazen op zaterdag 30 december weer op hun midwinter-hoorns, deze keer aan Vreehorstwegnr.8- 1. De aanvang is om ongeveer 5 uur, bij het invallen van de schemering.

Na het grote succes van vorig jaar is er dit jaar op oudejaarsavond wederom een ‘Countdown’ bij theater De Storm. Vanaf 22.00 uur is iedereen welkom in de Skihut op het plein om samen onder het genot van een hapje en drankje, begeleid door een klok en lasershow, af te tellen richting de jaarwisseling, waarna er wederom een groot vuurwerk is. Aansluitend gaat het binnen in twee zalen verder voor iedereen van 18 jaar en ouder. In de ene zaal treedt de feestband ‘The Euro’s’ op met DJ Jim in de pauzes, in de andere zaal zorgen DJ Capslock en DJ Mr.T voor de muziek. Op het buitenterrein blijft de Skihut open tot 03.00 uur voor mensen die geen kaartje hebben maar toch willen proosten op het nieuwe jaar. Meer informatie hierover en/of het verkrijgen van de tickets, kijk op de website www.countdownwinterswijk.nl  

Aalten

De traditionele midwinterwandeltocht in Lintelo is op zaterdag 30 december. Ontvangst is om half 2 in het Kulturhus met een kop koffie met krentenwegge, waarna aansluitend een fraaie wandeltocht van circa 2 uur door de omgeving van Lintelo kan worden gemaakt. Bij terugkomst is er een stamppotbuffet. Aanmelden kan t/m 27 december in het Grand Café. Voor meer informatie en/of kosten kijk op de site www.kulturhuslintelo.nl  

In De Hofnar begint op oudejaarsavond de ‘Big Bang Sylvester 2017/2018’. Om 23.00 uur gaan de deuren open om met elkaar af te tellen naar het nieuwe jaar. Daarna begint de Sylvesterparty met muziek van o.a. de band ‘Beatcrooks’ en de Radio 538 ‘DJ on tour’ show. Kaarten zijn inmiddels geheel uitverkocht!

Copyright © 2016. RTV Slingeland.